Specialist in het isoleren van gevels en daken

Maak een vrijblijvende afspraak

020 2157 020

Gevel Isoleren

#1 Isolatie specialist

Gevel isoleren

Kiezen voor gevel isoleren

Een groot deel van uw huis of zakelijke pand bestaat uit de gevel. Deze staat continu bloot aan de elementen. Zeker op koude dagen stookt u binnenshuis de verwarming lekker op, maar hierbij kan veel energie en warmte verloren gaan. Dit is met name het geval wanneer uw gevel niet goed geïsoleerd is. Er zijn meerdere manieren om te zorgen voor gevel isoleren, zoals binnenmuurisolatie, buitenmuurisolatie en spouwmuurisolatie. Isolatie totaal neemt u deze klus graag uit handen. Zo weet u zeker dat de gevelisolatie professioneel en nauwkeurig wordt aangebracht en heeft u meer tijd over voor andere zaken. Vraag ons direct om advies of vraag een op maat gemaakte offerte aan!

Gevel isoleren: mogelijk op meerdere manieren

Het aanbrengen van gevelisolatie in uw woning of bedrijf kan op drie verschillende manieren: aan de binnenkant, aan de buitenkant en in de spouwmuur. Welke variant het wordt hangt af van de mogelijkheden in uw pand en het beschikbare budget voor isolatie. Iedere methode heeft zijn eigen voor- en nadelen. Een zeer betaalbare en veel gekozen optie is isolatie van de spouwmuren. De spouwmuren bestaan uit een binnen- en buitenmuur waartussen we isolerend materiaal kunnen spuiten. Een tweede optie is buitenmuurisolatie. Deze methode is wel wat duurder, omdat het aangebrachte isolatiemateriaal ook weer netjes moet worden afgewerkt. Een andere mogelijkheid is binnenmuurisolatie. Hiermee wordt de ruimte binnenshuis net iets kleiner, maar wel kunt u op deze manier veel energie en dus geld besparen.

Gebruikte materialen bij isoleren

Het isoleren van uw gevel kan met diverse materialen. Zeer populair zijn isolatieplaten van polystyreen. Deze zijn lichtgewicht, gemakkelijk te hanteren en kunnen eenvoudig op maat worden gemaakt. Een andere optie is isoleren met glaswol of steenwol. Deze middelen zijn naast isolerend ook zeer goed bestand tegen vocht, wat goed helpt om schimmelvorming tegen te gaan. Bij de isolatie van spouwmuren wordt niet gekozen voor plaatmateriaal, maar worden er speciale isolerende vlokken ingespoten.

Waarom gevel isoleren?

De gevel isoleren van uw huis of werkplek zorgt voor meer comfort, lagere stookkosten en een beter energierendement. U doet het dus niet alleen voor uzelf, maar helpt ook het milieu doordat u minder warmte uitstoot. Vakkundig aangebrachte gevelisolatie zorgt voor een langdurig effect en maakt dat het binnen altijd heerlijk behaaglijk is. In de winter komt de kou niet naar binnen en ook zal de warmte van binnenshuis veel minder verloren gaan. In hete zomers kunt u genieten van een fijne gematigde temperatuur in uw pand.

Profiteren van een aantrekkelijke subsidie isoleren

Wilt u uw bedrijf isoleren of huis isoleren? Bekijk dan zeker ook de mogelijkheden op het gebied van subsidies. Zo is er de ISDE subsidie, waarmee de overheid isolatie wil stimuleren. Voorwaarde hierbij is dat u een combinatie laat uitvoeren van twee verschillende besparende maatregelen. Zo kunt u onder meer kiezen voor gevelisolatie en dakisolatie of bijvoorbeeld de gevel isoleren en een warmtepomp laten plaatsen. Uiteraard vertellen we u graag meer over de opties die u heeft. Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor de uitvoer van de gewenste energiebesparende werkzaamheden!

Waarom kiezen voor Isolatie totaal?

Isolatie totaal is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van isolatie. We kunnen u helpen bij het isoleren van uw woning of bedrijf op verschillende manieren. Eén daarvan is gevelisolatie, waarbij de buitenmuren van uw pand voorzien worden van een optimale isolerende laag. Ook kunt u opteren voor een combinatie met dakisolatie. Met ruim 10 jaar ervaring in de branche mag u ons met recht een isolatie specialist noemen. We verzorgen kwalitatief hoogstaande isolatie voor u, tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het doornemen van de diverse mogelijkheden of voor een goed advies.

Wat gaat het isoleren van de gevel kosten?

Voordat u besluit om over te gaan op de isolatie van uw huis of bedrijfspand, wilt u natuurlijk weten wat dit allemaal gaat kosten. Belangrijk hierbij is om te realiseren dat er geen standaardprijs per pand is. De totaalprijs hangt af van diverse factoren, waaronder het oppervlak, de gekozen vorm van isolatie en het gekozen materiaal. We komen daarom graag bij u langs om nauwkeurig te inventariseren wat er allemaal moet gebeuren. Op grond hiervan kunnen we een offerte op maat voor u opstellen. Zodra u akkoord gaat met deze offerte kunnen we in de meeste gevallen vrijwel direct beginnen met de gevel isoleren van uw bedrijf of woonhuis. Voor een nog beter rendement kunt u ook gelijk dakisolatie laten toevoegen. Laat ons snel weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van isolatie.

Offerte aanvragen

13 + 15 =

Bel ons

020 2157 020

Wij hebben onze wanden en het dak van onze zolder laten isoleren. Goed advies, redelijke prijs en perfecte service.

Laurens

Bespaar geld met gevel isolatie

Call Now Button