Dak Isoleren

#1 Restoration Company

Dak Isoleren

Laat uw dak isoleren door de vakman

Het dak van uw bedrijfspand of woning is in veel gevallen de plek waar de meest warmte verloren gaat. Dit leidt vaak tot veel te hoge stookkosten. Gelukkig kunt u hier heel eenvoudig wat aan doen. Kies simpelweg voor het laten isoleren van uw platte of schuine dak door een regionale specialist. Het bedrijf van uw voorkeur zorgt ervoor dat uw dak op een nette en vakkundige manier wordt geïsoleerd. Het resultaat van de dakisolatie is zeer lang houdend. U heeft er dus vele jaren profijt van! Neem vandaag nog contact op met Isolatie totaal en laat u direct informeren over de voordelen en mogelijkheden van dakisolatie op uw locatie!

Over Isolatie totaal

Met ons bedrijf Isolatie totaal richten we ons al ruim 10 jaar op de isolatie van zowel daken als gevels van grote en kleine panden. Dit doen we voor zakelijke en particuliere klanten, zodat we zo veel mogelijk mensen kunnen helpen bij de isolatie van het pand waarin ze veel tijd doorbrengen. Om voor een grote doelgroep toegankelijk te blijven, zorgen we ervoor dat we een hoge kwaliteit bieden voor een aantrekkelijke prijs. Zoals u mag verwachten van een isolatie specialist, krijgt u altijd een langdurige garantie op het geleverde werk. Kijk eens rond op onze site en zie welke mogelijkheden er zoal zijn voor uw kantoor of huis isoleren.

Is isolatie van het dak ook bij mij nodig?

Om er achter te komen of isolatie ook voor uw woning of bedrijf voordeel kan opleveren, kunt u een infraroodopname laten maken. Deze opname werkt anders dan een normale foto en brengt heel helder in kaart op welke plekken het warm of koud is. Over het algemeen geldt: hoe roder, hoe meer warmte. Kleurt uw dak rood bij de infraroodopname? Dan is het tijd om direct actie te ondernemen! Uw dak verliest dan ontzettend veel warmte, terwijl dat eenvoudig verholpen kan worden. Kies voor het dak isoleren door een vakman, zodat u de warmte binnen kunt houden en veel geld kunt besparen op uw energienota.

Hoe kan het dak geïsoleerd worden?

Uw dak isoleren kan op meerdere manieren worden uitgevoerd. Een milieuvriendelijke keuze is het plaatsen van isolerende hardschuimplaten. Deze hebben ook nog eens een brandvertragende werking en zijn eenvoudig op maat te maken. Een andere optie is het isoleren met glaswol. Dit materiaal is onbrandbaar, waterafstotend en biedt tevens een goede geluidsisolatie. Glaswol is wat lastiger aan te brengen en ook moeten er beschermmiddelen (mondkapje en beschermende kleding) gebruikt worden. Een variant op glaswol is steenwol, dat op dezelfde manier beschermt en isoleert. Weer een andere mogelijkheid is het spuiten van purschuim. Dit heeft als voordeel dat het gemakkelijk aan te brengen is (ook in hoekjes) en vervolgens uitzet om een optimale isolatie te bieden. Alle isolatiematerialen hebben hun eigen isolatiewaarde. De isolatie specialist vertelt u graag meer over de beste optie voor uw dak.

Schuin of plat dak

Een dak isoleren is altijd mogelijk, of het nu een schuin of plat dak betreft. Een plat dak isoleren gaat vrijwel altijd via de buitenkant. Dit voorkomt problemen met vocht zodra de isolatie eenmaal is aangebracht. Heeft u een schuin dak, dan kan dit zowel via de buiten- als de binnenkant worden geïsoleerd. In samenspraak met u kiezen we altijd voor de meest efficiënte wijze. Isolatie aan de binnenzijde schuin dag is vaak de meest gemakkelijke en vooral ook voordelige optie.

Wel is het zo dat de ruimte door de isolatie net wat kleiner wordt. U kunt daarom ook kiezen voor isolatie van de buitenzijde schuin dak.

Voordelen van isolatie

Uw keuze voor dak isoleren (al dan niet in combinatie met gevelisolatie) zorgt ervoor dat uw energierekening flink lager wordt. Uw eenmalige investering zorgt voor enorm veel besparing in de toekomst. Verder helpt u het milieu, doordat u minder onnodige warmte uitstoot. Verder kunt u bij het aanbrengen van isolatie in veel gevallen gebruikmaken van een aantrekkelijke subsidie isoleren. Volop redenen om te kiezen voor uw huis of bedrijf isoleren door Isolatie totaal!

Offerte en advies aanvragen

Wilt u weten wat het isoleren van het dak van uw bedrijfspand of woonhuis gaat kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Natuurlijk voorzien we u op dit punt ook graag van een goed advies op maat, dus schroom beslist niet om contact met ons op te nemen! Tevens kunnen de experts van Isolatie totaal u helpen bij het opstellen en uitvoeren van een uitgebreider isolatieplan op uw locatie. Kies voor een combinatie van dakisolatie en gevelisolatie en bespaar nog meer geld!

Offerte aanvragen

15 + 15 =

Bel met ons

Geweldig geholpen tijden het verduurzamen van onze woning. Ons dak en gevel laten isoleren.

Marcel van de bilde

Bespaar geld met dak isolatie

Call Now Button